Lai nodrošinātu ilgtspējīgu nākotni

Uzzināt vairāk par mūsu pakalpojumiem

Mūsu pakalpojumu klāsts ietver visa veidu transportbūvju projektēšanu

Katrs projekts ir unikāls.
Projektēšanas organizācija, kas izveidota, lai garantētu kvalitatīvu risinājumu ar augstu kompetenci un labu pieredzi. Mēs piedāvājam starptautisku pieredzi, kurā ir pieredzējuši projekta vadītāji un tehnoloģiju vadītāji no Latvijas, kā arī kompetenti kolēģi no Zviedrijas, Igaunijas un Lietuvas.

Vairāk kā divdesmit darbības gadu laikā mūsu kolēģi no Zviedrijas, Igaunijas un Lietuvas palīdzējuši īstenot vairāk kā 1000 projektu un apkalpojuši vairāk nekā 1000 apmierinātu klientu. Kopā mēs atradīsim risinājumu. 

Apskatīt mūsu pakalpojumus

Transportbūvju projektēšana

  • Projektu vadība
  • Ielas, ceļi, gājēju celiņi, veloceliņi, stāvvietas utt.
  • Ūdens un kanalizācija
  • BIM un BIM koordinācija
Uzzināt vairāk par pakalpojumu

Ģeodēzija un mērniecība

Mūsdienīgas vides projektēšanas un būvniecības pamatā ir ēku un būvju piestiprināšana esošajai zemes virsmai un pieslēgšana inženiertīkliem. Ģeodēzisko darbu mērķis ir nodrošināt projektēšanas inženierus ar topgrāfijas uzmērījumu un 3D lāzerskenēšanas datiem.

Uzzināt vairāk par pakalpojumu

Ūdens apgāde un kanalizācija

Tīrs ūdens mums ir nepieciešams katru dienu – dzeršanai, mazgāšanai, laistīšanai, lietošanai rūpniecībā utt. Tīra ūdens pieejamību nodrošina pareizi funkcionējoši ūdensvadi. Ūdensapgādes caurules apgādā ar tīru ūdeni mājsaimniecībās, un piesārņotais ūdens caur attīrīšanas iekārtām tiek atgriezts dabā.

Uzzināt vairāk par pakalpojumu

Aizraujoši projekti ir apvienojuši mūs ar dažādiem uzņēmumiem

1139
ReālProjekts grupa veiksmīgi
pabeigusi 1139 projektus
1028
Mums ir vairāk, nekā
1028 apmierinātu klientu
150
ReālProjekts grupa nodarbina
150 speciālistu

Mums ir starptautiska pieredze

Strauji augošais pasaules iedzīvotāju skaits arvien vairāk apgrūtina apkārtējo vidi. Mēs ceļojam vairāk un vairāk patērājam tīra ūdens un elektrības. Mūsu ikdienas darbības rada arvien lielāku piesārņojumu, sākot no CO₂ emisijām līdz notekūdeņiem. Reālprojekt vīzija ir veidot ilgtspējīgu nākotni mūsu bērniem.

ReālProjekts uzdevums ir palīdzēt klientiem sasniegt savus mērķus, izstrādājot ilgtspējīgus un drošus risinājumus sabiedrībai un tās infrastruktūrai. Pie mums jūs varat iegūt pieredzējušu un uzticamu partneri.

Uzzināt vairāk par mums

Kopā mēs atradīsim risinājumu ikvienam inženiertehniska dizaina izaicinājumam.

Māris Labsvīrs CEO